lauantai 19. joulukuuta 2009

Viime hetken leivonnaisia


Vaikka lupasin etten yritäkään leipoa tässä Joulunalus kiireessä, jouduin myöntymään ja rakentelin sitten hiukan lisää herkkuja.

Tänään juhlistimme syntymäpäiviäni Jouluruokia notkuvalla pöydällä mutta en malttanut pitää sormiani levossa joten hetken hurmassa leivoin itselleni synttärikakun kahdelle. Kakku on yhden munan, joten herkku upposi hetkessä kahteen syöjään. Täytteenä mansikkamarmeladia sekä vaniljakreemiä, päällisenä sokerikuorrutetta sekä suklaakoristeluja. Todella hyvää, juuri sopivan makea täyte todella makeaan kuorrutteeseen ;)


Eilen tapasin pitkästä aikaa lapsuuden- ystäväni, ja tilannetta piti luonnollisesti juhlistaa jolloin todella herkullisella! Tässä siis Kinuskikissan blogista löytämäni minttusuklaa- muffinssien reseptin tulos, päällä sokerikuorrutetta sekä samaisia valkosuklaakoristeluja kuin kakussakin. Sisälle on murskattu pätkiksiä sekä jokaisen muffinssin sisään on piilotettu herkullinen yllätys :) Tämä on yksi lempiresepteistäni ja todella helposti muokattavissa. Suosittelen leivonnan ystäville visiittiä Kinuskikissan blogiin!

Valitettavasti näyttää nyt siltä, että lupaamani piparkakkutalon tilalle on tulossa lisää kakkuja, sillä sain lahjaksi sulhaseltani Unelmakakut-kirjan, jonka aion ottaa mukaan lomalleni vanhempieni luo. Pikaisella selauksella löysin jo muutaman, minkä EHDOTTOMASTI haluan tehdä, joten tuon lisää kuvia heti kun pääsen uunin ääreen.

Ihanaa Joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti