keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Tammikuun ensimmäiset herkut :)

Tammikuu alkoi ihanan rauhallisesti, kiitos pyhien :) Tämän ansioista ehdin leipoa ja päivittää nämä herkut ajoissa!

Tässä tämän päiväinen "Pahan Päivän Pelastus". Sulholla oli tänään työpäivä pyhästä huolimatta ja väsynyt mies kaipasi hiukan hemmottelua :) Sovelsin hiukan ohjetta, ja tässä on tuloksena ihanan mehukkaat appelsiinimuffinssit, kuorrutettuna voikreemillä ja koristeltuna marsipaanilehdillä. Kreemi on samaa millä Aapon kakku kuorrutettiin, mutta koska nyt oli käsissä oikeat välineet, ei tulos ollut keltainen. Nyt kun näitä kuvia katselee niin täytyykin käydä ostamassa hiukan muffinssivuokia lisää etteivät kaikki näyttäisi samalta!



Tässä kuva aikaisemmin luvatusta Uuden Vuoden juhlien toisesta kakusta, makuna siis minttusuklaakrokantti. Suklaan ystävät rakastivat tätä ;)



Tutkin kuvakansion ja tälläinen herkku löytyi jemmasta. Päätin tehdä tämän viime vuonna hetken oikusta, vaaleaan pohjaan tuli lemon curd-tahnaa sekä valkosuklaakreemiä. Tämä taisikin olla pitkästä aikaa kaikista raikkain kakku.



Olemme kaason kanssa koluamassa lauantaina hääkauppojen kenkähyllyjä ja muita herkkuja, ja samaan aikaan pitää sulhanen toisen bestmaninsa kanssa peli-illan. Kyseinen bestman rakastaa suklaata, joten ajattelin soveltaa tulevalta anopiltani Jouluna saatua suklaa-kirjan reseptiä tuplasuklaakakusta. Lisään siitä kuvia kunhan ehdin :)

1 kommentti: