perjantai 30. heinäkuuta 2010

Hääsuunnittelua ja stressin alkua

Poikkean tutusta ja kirjoittelen pitkästä aikaa häistä :) Alkaa olla suhteellisen kiire, sillä häihin on enää 3kk ja 21 päivää. Leivonnaiset ovat jääneet tekemättä näiden tuskallisten helteiden vuoksi, ainoa mitä voisi harkita on juustokakku... Täytyykin miettiä mihin juhlaan sen ehtisi tekemään ;)

Tekemistä olisi kamalasti vaikka osa ollaankin jo päätetty, esimerkiksi kirkko, juhlapaikka, bändi sekä valokuvaaja on tällä hetkellä pulkassa. Viime viikolla päätimme isäni kanssa koko menun, jonka toteuttamisessa tulee molempien suvusta auttajia. Kutsukortit ovat myös lähteneet, tilasimme ne Now&Foreverista, mallia Glamour. Alla kuva ja värikin on juuri meidän valitsema <3 Sopii hyvin hääteemaan sillä tummanpunainen on yksi häiden pääväreistä.



Häämekko on osin päätetty, tulen tilaamaan sen Landy Bridalista kollegani suosituksella. Hän oli tilannut omansa keväällä ja oli ollut melko tyytyväinen! Ulkomailta tilatessa on riskinsä, joten kannattaa etsiä asiansa osaava ompelija varmuuden vuoksi jos muutoksia tarvitsee tehdä ;) Ompelijaa en vielä tiedä mutta mekko pitää kohta tilata! Lupasivat että on noin kuukauden toimitusaika mutta kun ei noista voi olla varma.

Mekon tilaukseen pitäisi kuitenkin laihtua noin 4-5 kiloa, että sen voi tilata. Haluaisin hääpäivänä painaa noin 9-10 kiloa vähemmän, mutta jos saisin sen 5 kiloa pois, saisin tilattua mekon :D Ilmeisesti nyörityksellä jos tilaa, voi se antaa anteeksi noin 5 kiloa :) Kuulostaa kamalan pieneltä määrältä mutta viime vuonna tiputin 10 kiloa ja tässä parin viikon aikana olen karistanut 2, kokonaislaihdutuksen ollessa 12 kiloa!! Matkaa on silti vielä se kymmenisen kiloa mutta puoliväli on jo ohitettu! JEE! Ja kaikki tämä leivonnaisia tehden!

Laskeskelin että jos oikein tsemppaan, voin saada tuon 4-5 kiloa tiputettua, sillä mekko pitää tilata syyskuun alussa että toimitusaikaa jäisi pari kuukautta. Laitoin tuohon alle sellaisen kauniin tickerin joka pitää listaa painonpudotuksesta :)

Kovasti on näpertämistä vielä edessä, ja lisää vain tuli kun tapasimme Kaason kanssa pari päivää sitten. Kaikesta tullaan selviämään mutta on vielä monta avointa kysymystä, joista yksi on että mitä ihmettä laitetaan hääkakun täytteeksi?